Stokta Yok

Bambu Koku

Suare Bambu Kokulu Çubuk Gül Ferahlığı

  • Ürün Açıklaması

  • Kolay İade

  • Yorumlar(0)

  • Suare Bambu Kokulu Çubuk Gül Ferahlığı

    Isparta Bölgesinden Özenle Seçilen Yaban Güllerinin Yasemin Çiçeği İle Birleşmesinin Verdiği Benzersiz Bir Çiçek Kokusu.

    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

    Bambukoku pil ile çalışan veya gazlı tüp ile püskürtülen ev kokuları gibi değil, tam aksine sizin uygun gördüğünüz aralıklar ile, bambuların ters düz edilmesi süretiyle 24 saat aralıksız güzel kokularını yayar. 

    Bambuların ıslak tarafı ters çevrilidiği zaman, şişenin içindeki seçmiş olduğunuz esans, ev yada kullanılan ortama yavaş yavaş yayılarak esinti kıvamında bir farklılık gösterir.

    Doğal bambu çubuklarının ,renkli cam ambalajı ile birleşmesi ile oluşan uyum,bambukokumuzun ayrıca güzel bir dekoratif aksesuar olmasını sağlar.

    ÜRÜN KULLANIMI

    Evinizde yada işyerinizde dekorasyonunuza uygun gördüğünüz özel kokunuzu açtıkdan sonra bambu çubuklarını şişenin içine dağınık bırakmak süreti ile yerleştirilir.Gerekli gördüğünüz periodlar ile bambu çubuklarının ıslak tarafları yukarıda kalacak şekilde tazeleme yapabilirsiniz.Tavsiye edilen periyodik süre 3-4 günde 1 defa olur.



     

En Çok Satanlar

Kırtasiye Dünyası’nın avantajlarla dolu renkli dünyasını keşfedin! Alışverişe sizin için seçtiğimiz ürünler ile başlayabilirsiniz. Tümünü Gör
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.