Puzzle Halısı Modelleri ve Fiyatları

05 Ağustos 2020
Puzzle Halısı Modelleri ve Fiyatları

Puzzle Halısı Modelleri ve Fiyatları

Evde zaman geçirmek için uğraş arayan herkes için hayat kurtarıcı ve müthiş eğlenceli olan puzzle, hem yetişkinlerin hem de çocukların vazgeçilmezleri arasında yerini çoktan almış durumda. Aslında sadece eğlence değil, motor becerilerini geliştirme ve konsantrasyon arttırmak için çok etkili bir şekilde tercih edilen uğraşlardan biri. Ancak puzzle kutuları onlarca farklı parça çeşitliliğine sahip olduğu için durum biraz boğucu ve kontrol edilemez hale gelebiliyor. Bu parçaları bir arada tutmak, düz bir alan bulmak, kaymayan bir zemin bulmak imkânsız hale bile gelebiliyor. Bu yüzden sık sık puzzle yapan herkesin puzzle halısı kullanması da şart hale geliyor. Bu sayede puzzle’ı istenilen yere taşımak da, müdahalelere karşı korumak da mümkün olduğu için bolca da tercih ediliyor. 

Puzzlelar hayat renklendiren küçük parçalar olabilirler ve bazen gerçekten size kontrol edilemez gelebilirler. Fakat sadece parça sayınıza göre başka boyutlarda satılan puzzle halısı edinmek bu karanlık tarafları silerek, puzzle yapmanın eğlenceli kısmını bırakıyor geriye. Tabii puzzle halısı kullanmanın başka bir sürü avantajı da var elbette. Örneğin yer değiştirmek istediğinizde ya da ortadan bir süreliğine kaldırmak istediğinizde puzzle zarar görmeden bunu rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Yeniden yapmaya başladığınızda ise kaldığınız yerden başlayarak, mükemmel sahneleri bir araya getirmeye devam edebiliyorsunuz.

Puzzle halıları kağıt türü parçaları tutucu özellikteki elyaf ya da keçeden üretildiği için onlarca, yüzlerce ya da binlerce parçanın düz bir zeminde hiçbir kayma riski olmadan kalmasına yardımcı oluyor. Tabii taşınabilir hale gelmesi de sizin her yerde bu hobiye devam etmeniz için bir fırsat sunuyor. Dilediğiniz yerde ve zamanda puzzle yapımına devam edebileceğiniz anlamına geliyor.  

Puzzle halısı modellerinde farklı boyutlar bulmak mümkün. Bu boyutlar puzzle parça sayılarına göre farklılık göstermektedir. Örneğin siz gerçek bir puzzle insanıysanız belki de 5000 parçalık puzzle için daha hevesli olabilirsiniz ve o zaman daha büyük üretilmiş standart 5000 parçalık puzzle halısına ihtiyaç duyacaksınız. Bunun yanında tek model olup, standart boyutlar şeklinde dışarıdan içeri doğru farklı parça sayılarındaki puzzle seçimlerine uygun işaretlenmiş halıları da bulabilirsiniz. Bu halılar mavi, yeşil ya da turuncu şeklinde üretilebildiği halde yeşilin daha çok kullanılmasının amacı ise yeşil rengin konsantrasyon ve odaklanma rengi olarak da tercih edilmesidir. 

Puzzle halısı kullanımı sırasında yapıştırma da çok önerilmeyen bir şeydir. Bu da ek olarak halıya zarar verebileceği için eğer yapıştırıcı kullanılacaksa mukavvaya aktararak bunu yapmak daha anlamlı olacaktır. Bu sayede halınızı da uzun yıllar kullanmaya devam etmeniz mümkün. 

Puzzle herkesin evdeki boş vakitlerini değerlendirmek ve hatta bazen de eğlenmek için tercih ettiği, zaman zaman dinlenmeye yardımcı olan hobiler arasında yer almaktadır. Puzzle halısı ise bu muhteşem hobinin dışarıdan gelecek müdahalelere karşı korumasız olmasını engelleyerek, daha rahat taşınmasını ve korunmasını sağlamaktadır. Halıyı kullanırken, rulo çantasını ve sıkıştırarak rulo yapabilmek için kullanılan lastikleri de değerlendirebilirsiniz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.